Rouwcentrum Rotterdam

Rouwcentrum te Rotterdam

Maasstad Uitvaartzorg is een betrokken en ervaren rouwcentrum uit Rotterdam die alle begrip heeft voor uw verdriet. Wij nemen uw zorgen dan ook graag uit handen zodat u alle tijd kunt nemen voor het verwerken van uw verlies. Daarom kunt u veel belangrijke aspecten aan ons overlaten. Denk hierbij aan het kiezen van een geschikte locatie en het contact met de uitvaartverzekering. U heeft immers al genoeg in uw hoofd en met onze deskundige hulp worden uw wensen vertaalt in een persoonlijke uitvaart, of het nu gaat om een begrafenis of een crematie.

U kunt rekenen op de deskundigheid van ons rouwcentrum te Rotterdam. Onze goed opgeleide medewerkers weten exact wat hen te doen staat en houden altijd rekening met uw behoeften. Daarnaast weten wij ons te onderscheiden middels de volgende punten:

  • Deskundigheid en respect staan bij ons hoog in het vaandel
  • Veel ervaring in het verzorgen van een persoonlijke uitvaart
  • Wij luisteren zorgvuldig naar uw wensen/eisen
  • Dankzij heldere afspraken weet u waar u aan toe bent


Bekijk onze website voor meer informatie

Bij het rouwcentrum te Rotterdam streven we er natuurlijk naar om binnen uw budget te blijven zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van het afscheid. U vindt onze volledige tarieven op onze website.Rouwcentrum Rotterdam

Wenst u meer informatie over Rouwcentrum Maasstad in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor hulp of advies of voor wanneer u een overlijden wilt melden.